Det är ingen idé att vara egoistisk när man kör bil, det krånglar alltid bara till saker och ting. Och ännu värre blir det när egoistiska trafikanter också försöker agera trafikpoliser.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I ovan film åker vi med i en lastbil som som kommer körande på en på påfart till en 2+1-väg i Norge. Lastbilen anpassar sin fart till övrig trafik och går in bakom en Mercedes. Men uppenbarligen gick lastbilen inte in i körfältet på ett sätt som bilen bakom Mercedesen, som är en Mini, uppskattar. Föraren till bilen bakom Mercedesen, som sedan hamnar bakom lastbilen, hänger sig nämligen på tutan för att markera att denne antagligen tyckte att lastbilen gjorde något fel. Hur det ser ut bakom lastbilen vet vi tyvärr inte, eftersom det enbart finns en kamera riktad framåt.

Efter en stund gör Minin en omkörning förbi lastbilen över heldragen linje, dessutom samtidigt som det kommer mötande trafik. Därefter vill Mini-föraren agera trafikpolis och tillrättavisa lastbilsföraren. Därför slår Mini-föraren på varningsblinkersen för att sedan kraftigt bromsa ner bilen till nästan stillastående. Detta får som följd att lastbilen kör in i Minin.

All skuld läggs tack vare filmen på Mini-föraren, som mister körkortet i elva månader och får betala böter.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis första månaden
(därefter 99kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer