Extrem flygtur med BMW M4 Coupé

Ett lugnt villakvarter fick ett abrupt uppvaknande i går natt när en BMW-förare i hög fart använde en rondell som avfyrningsramp.

Händelsen i filmen nedan som du nu ska se utspelade sig under gårdagen i Long Beach i Kalifornien. Strax innan klockan två på natten small det till rejält i det lugna villakvarteret. En BMW M4 Coupé körde en lugn villagata i hög fart, enligt amerikansk media en bra bit över 100 km/h. Föraren av bilen missade den lilla och vanligtvis fartsänkande cirkulationsplatsen. Den blev i stället en avfyrningsramp.

Bilen flög flera meter upp i luften och landade inte förrän efter ett tiotal meter. Vid själva ”avfyrningen” drog BMW:n med sig ett 136 kilo tungt stenblock som studsade fram med väldig kraft. Stenen träffade en Chevrolet Camaro som blev ordentligt tillknycklad baktill. Flera andra bilar skadades också.

Den 27-åriga kvinna som körde BMW:n klarade sig otroligt nog utan skador. Hon blev däremot häktad och är misstänkt för att ha kört bil under påverkan. Borgen är satt till 30 000 dollar.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer