Film och bilder från Teknikens Världs trackday i söndags

Som vanligt var det massor av glada miner – och snabba högerfötter – som intog Mantorp Park när det var dags för ännu en Teknikens Världs trackday.

Dagen efter Scandinavian Racing League-finalen på Mantorp Park, där Robert Dahlgren blev TCR Scandinavia-mästare, intog Teknikens Världs trackday banan tillsammans med en massa körsugna Teknikens Värld-läsare i egna bilar.

Som vanligt bjöd vår bandag på så mycket mer än bara körning; lärorik racingteori, medåkning med riktigt snabba förare bakom ratten och – så klart – härligt umgänge med många genuint bilintresserade människor.

Nedan kan du ta del av både film och massor av bilder från Teknikens Världs trackday på Mantorp Park den 6 oktober 2019. Fastnade du eller en kompis på bild? Dela gärna artikeln med dina vänner så du får visa upp dig och din bil under årets roligaste bildag.

Missade du höstens trackday? Bara lugn, vi kommer att köra igen, närmare bestämt i vår. Håll utkik på teknikensvarld.se så att du inte missar tillfället som garanterat blir ett minne för livet.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer