Följ Alx Danielssons väg mot monstertruck-scenen!

Alx Danielsson kör till vardags i V8 Thunder Cars och nosar på NASCAR. Nu har han hittat ytterligare en nisch – monstertruck! Följ hans, bokstavligt talat, ojämna väg mot att bli monstertruck-förare.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Alx Danielsson är en kille med många järn i elden (vilket inte minst syns i hans blogg). Han har kört STCC, TTA, Camaro Cup, Porsche Carrera Cup och Formula Ford. Hans karriär hittills har toppats av totalsegern i World Series by Renault och Scandinavian Ferrari Challenge, testkörningar i Formel 1 för Renault på bland annat Silverstone och – så klart – NASCAR-tävlingen på Daytona tidigare i år.

Nu har Alx siktet inställt på någonting lite större, nämligen monstertrucks. Han begav sig tidigare i somras till USA för att lära sig ratta de storhjulade monstren, med avsikt att ta sig ända till Monster Jam på Friends Arena i höst där han får bekänna färg mot världseliten.

I sex avsnitt kommer du att få följa med Alx Danielsson på hans väg mot en karriär som ”monster truck star”. Ovan har du första avsnittet. Häng med på teknikensvarld.se under fem kommande veckor för att få se mer monstertruck-action där du även har chansen att vinna häftiga priser.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer