Alla har vi väl idéer om hur den perfekta bilen skulle vara. Få av oss får möjlighet att förverkiga idéerna men nu ber Ford om vår hjälp. På en nystartad hemsida ska vem som helst kunna presentera en idé som sedan betygsätts och diskuteras.

Vem är det som har konstruerat något så här korkat? Varför gjorde de inte så, eller så? Det är bara några av de frågor som ofta ploppar upp för den bilintresserade. Men är det någonsin någon som lyssnar på våra idéer, knappast. Amerikanska Ford ger nu alla bilintresserade möjligheten att presentera sina idéer på en ny sektion av hemsidan Fordstory.com.

Ford har döpt avdelningen till Your Ideas och där är det tänkt att vem som helst som loggar in sig och skapar en profil ska kunna presentera en idé för en framtida bil. Det kan gälla allt från små detaljer som hur mugghållaren ska se ut till stora tankar om vilka bilar som borde eller inte borde byggas. Så fort en idé är upplagd kan övriga medlemmar kommentera och betygsätta den. De idéer som får högst betyg rankas på en Most Popular-lista och kanske plockas de upp av Fords utvecklingsavdelning.

Hemsidan har redan börjat fyllas med idéer och det mest populära förslaget i skrivande stund är en funktion för att kunna lyssna på TV-sändningar. Signaturen Michael R behöver inte se bilden men han vill gärna kunna lyssna på nyhets- och sportsändningar i bilen.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer