I dag meddelas att rättigheterna för att sända Formel 1 i Viasat Motor och Viaplay har förlängts ytterligare fyra år.

MTG tillkännager i dag att de har kommit överens med Formula One Management (FOM) om en förlängning av Formel 1-sändningsrättigheterna i Sverige, övriga Skandinavien och Baltikum. Det nya avtalet sträcker sig över 2018 och betyder att Formel 1 de nästkommande fyra åren fortsatt kan ses i Viasat Motor, Viasat Motor HD och i onlinetjänsten Viaplay. Direktsända träningar, kval och race från samtliga Grand Prix-helger till och med 2018, med svenska kommentatorer. Vi hoppas så klart att trion bestående av Janne Blomqvist (som på teknikensvarld.se driver Sverige största Formel 1-blogg), Eje Elgh och Frida Nordstrand hänger på under alla dessa år.

– Det är en av våra populäraste rättigheter och det känns fenomentalt att fortsätta på den Formel 1-resan som vi inledde för tio år sedan, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

– Jag är glad att vi har kunnat fortsätta vårt framgångsrika samarbete och hoppas att vi tillsammans kan fortsätta att öka Formel 1:s fansskara, säger Bernie Ecclestone som är vd för Formula One Group/FOM.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer