Första bilden på Honda CR-V facelift

Honda har släppt första bilden på ansiktslyfta CR-V i USA-utförande. Vi kan se fram emot motsvarande uppdatering här hemma.

Honda USA är extremt fåordiga i samband med bilden som de nu har släppt. De skriver endast att det nya aggressiva och djärva utseendet med unik Honda-stil ger en antydan om vilka förbättringar som gjorts inför modellår 2015. I USA är det säljpremiär för CR-V facelift redan 1 oktober. Dagen innan släpper de information och fler bilder på uppdateringen.

Nu är detta alltså USA-versionen av CR-V, men då CR-V i USA och Europa inte skiljer sig speciellt mycket till utseendet kan vi misstänka att vår version av CR-V får ansikte motsvarande det vi ser ovan. Det vill säga där front och strålkastare  bildar en gemensam enhet med mer elegans än i dag. Stötfångarpartiet är omgjort och hyser rektangulära i stället för runda strålkastare.

Dagens CR-V är fjärde generation. Senaste kom till USA hösten 2011 medan vi i Europa fick vänta till vintern 2012. Vi kan med andra ord få vänta ytterligare ett år eller så innan ansiktslyfta versionen når vår kontinent.
Honda CR-V rönte stor uppmärksamhet i början av 2013 då Teknikens Världs test avslöjade brister med fyrhjulsdriftsystemet. Honda tog till sig av våra testresultat och presenterade kort därefter ett förbättrat system. Föredömligt agerande.

Nedan en bild på hur CR-V ser ut i dag.

forsta-bilden-pa-honda-cr-v-facelift-160346


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer