Foto: TTA

Greger Petersson utsedd till vd för TTA – Elitserien i Racing

Greger Petersson har blivit utsedd till verkställande direktör för TTA – Elitserien i Racing.

Petersson har varit starkt involverad inom svensk motorsport sedan tidigt 1970-tal och har både drivit team och tävlat själv på såväl SM- som EM-nivå. Mellan åren 1998 och 2000 var Petersson ordförande för Svenska Bilsportförbundet och var sedan delägare i STCC AB från 2000 till och med 2005.

 Halmstadbon tillträder tjänsten från och med den första april och kommer att arbeta med ett brett spann av ansvarsområden.

 – Min ambition är att fortsätta utveckla mästerskapet framåt. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med våra duktiga medarbetare och engagerade ägare, säger Petersson.

 Vid sidan av sin huvudsakliga affärsverksamhet inom fastighetsbranschen har Pettersson även en unik samling av racingbilar med allt från Formel 1-bilar till en stor del av Volvos tävlingsbilar från 1960-tal till modern tid.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!