Foto: Mediaempire

Här är Citroëns nya TTA-bil

Brovallen Design premiärvisade en konceptbil till Citroëns TTA-satsning i samband med rally-SM i helgen.

Som vår expert på motorsport PeO Kjellström kunde rapportera om redan i fredags kommer Citroën vara en av märkena i den nystartade elitserien i racing i TTA. Citroëns konceptbil, som byggts av Brovallen Design, kunde skådas på Vaksala Torg i Uppsala under hela helgen. Bilen baseras på Citroëns C5-modell som Brovallen Design kommer tävla med i den nystartade elitserien i racing 2012. 

 –Vi är mycket glada över att kunna visa upp vårt koncept i Citroëns monter. Totalt har vi arbetat i två månader med konceptbilen och vi har en bil som är otroligt snygg, snabb och utvecklad enligt det nya TTA-reglementet, säger Brovallen Designs Tobias Johansson i ett pressmeddelande.

 Stefan Söderberg är klar inför den kommande säsongen. Söderberg kommer närmast från Porsche Carrera Cup där han körde sig till en silvermedalj 2009. 

 –Jag är oerhört laddad och motiverad inför säsongen 2012 tillsammans med Brovallen Design. När jag fick se konceptet så kan man lugnt säga att pulsen och längtan inför säsongen ökar kraftigt, säger Stefan Söderberg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr