Personalen i USA:s dyraste hus, som just nu är till salu för drygt 2,2 miljarder kronor, får en fin löneförmån. Fri tillgång till en Rolls-Royce Dawn och en Ferrari 488 GTB ingår!

Förra helgen skrev vi om att USA:s just nu dyraste hus är till salu för drygt 2,2 miljarder svenska kronor. Och som vi såg i förra helgens artikel ingick även en samling mycket speciella fordon i husets pris. Inte mindre än tolv olika lyxbilar av olika märken, en mängd motorcyklar och en helikopter ingår – men det är tydligen inte det enda.

Artikel: Köp USA:s dyraste hus – bilsamling ingår

Om du jobbar i USA:s dyraste hus, som ligger i Kalifornien och kostar drygt 2,2 miljarder kronor, så ingår en mycket trevlig löneförmån.

Om du jobbar i USA:s dyraste hus, som ligger i Kalifornien och kostar drygt 2,2 miljarder kronor, så ingår en mycket trevlig löneförmån.

Det ingår nämligen ytterligare två bilar – en Rolls-Royce Dawn och en Ferrari 488 GTB. Men dessa bilar ingår inte i bilsamlingen, och ska inte heller brukas av den kommande ägaren – utan av personalen. Japp, du läste rätt.

För er som kollade in filmen från huset (nedan) förstår säkert att den kommande ägaren naturligtvis inte kan sköta om hela stället på egen hand. Nej, självklart har hushållet en personalstyrka om sju personer som är anställda av husets utvecklare. De båda bilarna är helt enkelt tänkta som en löneförmån till husets anställda. Det är att ta hand om sina anställda det! Eller?


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer