Tomelillapågen Joel Eriksson fortsätter att övertyga i den internationella racingvärlden. I helgen vann han sin andra deltävling i Formel 3-EM och leder serien totalt.

Joel Eriksson vann för några veckor sedan ett av tre heat på anrika Silverstone och när det nu var dags för italienska Monza slog han till igen.

– Det här är lite av en dröm som blir sann för mig. Jag har alltid velat vinna ett race på Monza; det är en så klassisk och stor bana, så det här är definitivt något speciellt. Det var ett väldigt bra lopp för min del och jag kände verkligen att jag hade kontroll på det, även om Lando kom ganska nära på slutet, säger Joel Eriksson.

Segern, plus två fjärdeplatser i de övriga två heaten gör att han leder EM-serien före Lando Norris, Storbritannien.

Visa kommentarer
NUVARANDE Joel Eriksson fortsätter leda Formel 3-EM
NÄSTA Pontus Tidemand tog ny seger i rally-VM