Klassiska Bilar-auktionen 2009

Klassiska Bilar-auktionen 2009

Teknikens Världs och KVD Kvarndammens samlarbilsauktion 2009

Teknikens Värld bjuder in till årets största auktion med entusiastbilar. Sälj din egen hobbybil eller köp en entusiastbil som är testad och genomgången av experterna på KVD, störst i Sverige på bilauktioner.

Bilarna visas på Teknikens Världs och KVD:s webbsidor före auktionen. Söndagen den 24 maj träffas vi i Åkersberga strax norr om Stockholm på vår stora samlarbilsträff. Där kan du visa upp bilen du ska sälja och se på många andra bilar som är till salu. Du träffar KVD:s värderingsmän och Teknikens Världs redaktion och får goda råd och köptips av våra experter.

Själva auktionen äger rum onsdagen den 27 majwww.kvd.se.

Vill du sälja?

Ladda ner föranmälningsblanketten som du finner här (länk finns även under denna text).

Fyll i fälten i blanketten, spara ner den på hårddisken. E-posta sedan blanketten tillsammans med foton av bilen till Krister Cervin, kc@chiab.se.

Frågor?

Ring Teknikens Världs Mikael Stjerna, 08-736 58 88.

Observera

Antalet bilar som auktioneras ut är begränsat. Vi vill inte ha för många bilar av samma modell och förbehåller oss rätten att tacka nej till säljuppdrag. Därför gäller först till kvarn. De först anmälda bilarna har också chansen att presenteras i reportage i Teknikens Värld.

De bilar som säljs på auktionen testas under våren på någon av KVD:s nio anläggningar. Priset för testet är 600 kronor. Auktionsavgiften för säljarna är 8 procent av försäljningssumman, dock lägst 3 000 kronor. Säljs inte bilen tas ingen provision ut. Köparens slagavgift är 2 900 kronor.

Auktionsvillkor

Läs villkoren här.

Ladda ned föranmälningsblankett

Klassikerauktion 2009 (Word-dokument, .doc)

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!