Inget undgår tidens tand, inte ens strålkastarglasen. Men det finns en fantastisk guide du kan följa som får dina strålkastare att se ut som nya igen, utan att det kostar dig tusenlappar.

För några veckor sedan lade vi upp en guide här på teknikensvarld.se hur man enkelt återupplivar strålkastarna på bilen, utan att behöva lägga ut en massa pengar på att införskaffa nya.
Vår guide har sedan dess lästs av tusentals bilägare.

En av alla är Henrik Persson som hörde av sig till oss efter att ha följt de åtta ganska enkla stegen. Hans sambos farmors Nissan Primera från 2003 hade nämligen strålkastare som såg ut att vara redo för skroten, utom allt hopp trodde Henrik.

– Jag testade er strålkastarrengöringsguide mest på skoj, för jag trodde att hennes strålkastare var utom all räddning, säger han till teknikensvarld.se.

Förvånad blev Henrik när glaset började skina som förr i tiden:

– Det funkade nästan för bra. Helt otroligt att de blev som nya, på riktigt. Gladast är ändock sambons farmor som sparade tusentals kronor.

Som vi ser på bilderna här blev resultatet fantastiskt efter bara cirka tre timmars arbete.

Du kan också göra som Henrik Persson, rädda dina strålkastare och därmed spara tusentals kronor. Det enda du behöver göra är att följa vår guide som du finner här under vår bilvårdssektion.

Strålkastare-02

Strålkastare-01


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer