Foto: Unsplash

Bilar på internet – en källa eller fälla?

När jag började som chefredaktör på Teknikens Värld stod det 2004 i kalendern och internet var fortfarande en fluga, långt ifrån något som alla har direkt tillgång till i telefonen som det är i dag.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Teknikensvarld.se fanns dock, och det dröjde inte länge innan jag anställde Mattias Rabe för att göra tidningen bäst även i detta ”nya” medieformat. Det gick bra, och sedan 2010 är Teknikens Värld den största bilsajten i Sverige.

Nu har vi passerat två decennieskiften och svårigheterna är desamma som 2004 – som rubriken antyder: Är internet en källa eller fälla? Det kan vara båda. Det finns oerhörda mängder information och därmed möjligheter på nätet. Jag vågar inte ens räkna antalet timmar jag själv har spenderat på internet i jakten på den perfekta bilen, eller den där delen som behövs till renoveringen, eller bara jakten på en dröm som jag ännu inte vet vilken den är.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!