Bildårarna

Intimiseringen av gränssnittet människa-maskin har gått för långt. Idiotin, imbecilliteten, har passerat löjlighetens gräns.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

En god vän till mig har den trevliga egenskapen att han sällan brusar upp. Oavsett vad som händer, flygplan som ställs in eller översvämning på gatan, allt rinner sorglöst av honom. Han motto är att om han inte kan påverka utgången av katastrofen, så tjänar det inte till att förarga sig.
Sådan är inte jag. Varje morgon blir jag förbannad när jag slår på datorn och loggar in på tidningens layoutprogram. ”Hej Mikael! Roligt att du är här!” står det på programmet Indesigns öppningssida.
”Roligt att du är här”?! Nej, det är det inte. Intimiseringen av gränssnittet människa-maskin har gått för långt. Idiotin, imbecilliteten, har passerat löjlighetens gräns.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!