Engströms lilla katekes för sommartrafik

Jag hade faktiskt tänkt att skriva något oerhört sansat och liksom begåvat om en ljusnande framtid för oss som gillar bilar här.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Priserna på elbilar är på väg neråt allt eftersom utbudet ökar, samtidigt som fler företag testar och utvecklar förnybara bränslen för bensin- och dieselbilar.
Summa summarum: Vi vanliga dödliga kommer att kunna fortsätta köra bil. Det var det jag hade tänkt skriva. Ända tills jag hamnade bakom sommartrafikens irritationsmoment nummer 1 och 2. Samtidigt och i samklang. Så nu blir den här texten istället Engströms lilla katekes om hur vi ska göra i trafiken för att uppnå fulländning och perfektion, och därmed förhindra irritation och med irritationen även faror i sommartrafiken. 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!