071214-bilar-säkerhet

Flytta på dig!

Nu har jag surnat till ordentligt. Ingen ska komma undan. Läs detta, skicka sedan länken till alla du känner och inte känner. Det är dags för en förändring.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Av naturliga skäl kör jag ofta på E4 genom Stockholm. Detta är en väg som bitvis har tre körfält i vardera riktning. Det skiter 90 procent av alla bilister samt buss- och lastbilschaufförer i. I landet lagom ska man tydligen ligga lagom långt till höger och lagom långt till vänster. Sluta med det och håll till höger, snälla!

Speciellt när långsamma fordon, som bussar och lastbilar, ligger i mittkörfältet och förstör hela trafikrytmen eftersom de tvingar ut alla omkörande i vänster körfält. Detta gäller de sträckor där det är 90 km/h alltså. Annars är det ju som tur var okej att köra om på höger sida.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!