080317-f1-australien-2008

Jag har sett det förut

Design är i dag nästa lika viktigt som framtida motorteknik. Men också uttjatat. Desto roligare att då läggarna armarna i kors och sucka "jag har sett det förut".

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Inom musiksvängen talas det ofta om stölder. En artist har, medvetet eller ej, låtit sig inspireras lite väl mycket av någon annan artists låt. Då man lite förenklat brukar säga att rockmusik bygger på tre ackord är det lätt hänt att den ena rockrökaren blir den andra lik. Genren har dessutom hängt med i cirka 50 år.

Precis som låtar som brölar ut ur högtalare och slåss om min uppmärksamhet så gör bilar detsamma i magasin, salonger och bilhallar. Här har tonerna bytts ut mot plåtveck, spännande lamparrangemang och andra formattribut som ska få mig att tänka på dåtid eller framtid. Design är numera ett så starkt ord så jag får ont i huvudet, nästan lika ont som när jag hör Axl Rose gapa iförd sin gamla bandana.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!