Teknikensvarld.se drabbad av gasläcka

Så här kan en dag som webbredaktör på teknikensvarld.se se ut.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Efter en lång arbetsdag med nya Audi RS6 Avant avslöjad sent på kvällen såg jag fram mot ännu en. Hade dock inte räknat med naturens krafter och restauranger med gasspisar.

 Knappt utvilad vad det dags att köra till jobb i snökaos, klockan var strax innan åtta på morgonen. Upptäckte då att nya RS6 Avant helt plötsligt var officiell. Dilemma! Snökaos kan betyda lång tid in till jobb och därmed rejält försena en ny artikel om RS6:an. Bäst att skriva hemifrån. Sagt och gjort. Artikel klar och nyhetsbrev utskickat vid tiosnåret. Dags för de 2,5 milen in till jobb. Noll sikt och långsam trafik hade jag att vänta mig.

 Nästan två timmar senare fastnade jag 50 meter från redaktionen. En restaurang i närheten hade en gasläcka och gatorna runt jobbet var avspärrade och utrymda. Garaget kändes avlägset trots de få metrarna dit.

 Bara att vända bilen och köra bakvägen via smågator till garaget. För att sedan upptäcka att jag inte hade något jobb att gå till. Restaurangen med gasläckan visade sig ligga i samma hus som redaktionen, rakt under. Hela huset hade därmed utrymts.

 Så kan en vinterdag för en webbredaktör på teknikensvarld.se se ut. Ganska normal, bortsett från kanske gasläckan. Men artikeln och nyhetsbrevet i alla fall kom ut. Det är huvudsaken.

 Min dag kanske ändå inte kan jämföras med PeO Kjellströms som precis varit och kört nya Auris i Portugal. Men det är en helt annan story som han får ta...

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital prenumeration

Allt du vill veta om alla bilar

Gratis första månaden - därefter 99 kr/månad

  • Flest och mest omfattande tester av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen
  • Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!