Var informationen bättre förr?

I dag har vi Internet, förr hade vi Anslagstavlan. Vilken informationskanal föredrar du?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

På redaktionen var vi några som började prata om teveprogram förr i tiden; 24 Karat, Lagt kort ligger, Kär och galen med flera. Program som var fredagskvällens höjdpunkt när dumburken i stort sett bara hade två kanaler. Det ledde in oss på den lilla blinkande pilen när grannkanalen bytte program och fick oss att plötsligt avhandla samhällsinformerande Anslagstavlans existens. På YouTube hittade vi så klart Anslagstavlan, i det här fallet av årgång 1987 där vårt intresse genast maximerades i och med två bilrelaterade meddelanden till det svenska folket.Den första samhällsinformationen till oss bilister är ett enkelt men småroligt klipp där vi kan få mer information om Sveriges vägmärken. Detta klipp serverar vi dig i filmen ovan. Den andra bilrelaterade samhällsinformationen i just denna Anslagstavlan berör bilkörning och alkohol. Den har vi spolat fram till rätt tidpunkt i filmen nedan. Ta gärna även en titt på övriga informationsklipp från 1987.Vilken informationskanal föredrar du – Internet eller Anslagstavlan?

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital prenumeration

Allt du vill veta om alla bilar

Gratis första månaden - därefter 99 kr/månad

  • Flest och mest omfattande tester av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen
  • Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!