Land Rover Defender i tuffa tag i Bond-filmen

Inte bara sportbilar får vi se i den kommande James Bond-filmen ”No Time to Die”. Se nya Land Rover Defender i galna stuntscener under filminspelningen.

Aston Martin och James Bond – en klassisk kombo som vi kommer att få se även i den 25:e filmen om dubbelnollan. ”No Time to Die” har premiär senare i år och sedan tidigare är det klart vilka modeller av märket Aston Martin som kommer att vara representerade.

Land Rover Defender James Bond

Foto: Land Rover

Men det är inte bara flådiga sportbilar vi kommer att få se på duken, även terrängbilar och då i form av ett annat klassiskt namn: Land Rover Defender. Ja, i sin nya skepnad så som den presenterades under Frankfurtsalongen förra året.

Land Rover Defender James Bond

Foto: Land Rover

Den 20 mars startar tevekampanjen för nya Defender och i klippet här ses nya Defender under inspelningen av James Bond-filmen. Stuntscenerna är koordinerade av Lee Morrison i samarbete med Oscarvinnare och specialeffektexperten Chris Corbould.

Land Rover Defender James Bond

Foto: Land Rover

Bland förarna märks Jessica Hawkins som kör Formula W-series, ett mästerskap för kvinnor som du kan se på Anderstorp i sommar. Jessica Hawkins är även känd som gokart- och gräsklippsförare (!).

LÄS MER: Här är James Bonds nya hemliga vapen

Tio bilar har Land Rover ställt till filmteamets förfogande, bland annat den sjunde tillverkade exemplaret med chassinummer 007.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer