Vi var nyligen på en drömkörning i England med fyra legender, nämlingen tävlingsförarna Richard Attwood och Jackie Oliver samt Le Mans-vinnarbilarna Porsche 917 och Ford GT40. Nu har du chansen att ladda ned exklusiva bakgrundsbilder med bilarna i fokus.

Här bjuder vi er läsare på exklusiva skrivbordsunderlägg (skrivbordsbilder/bakgrundsbilder/wallpapers, kärt barn har många namn) från vår duell mellan de legendariska tävlingsbilarna Porsche 917 och Ford GT40, båda vinnare av Le Mans.

Klicka runt i bildspelet nedan och ladda ned valfritt antal bilder där var och en finns i sju olika dimensioner för att passa de flesta datorer/datorskärmar. Det är helt kostnadsfritt att ladda ned en bild så vad väntar du på? Du får garanterat häftigaste skrivbordsunderlägget i din bekantskapskrets.

Missa inte att läsa hela det tiosidiga reportaget i Teknikens Värld nummer 13/2010 som finns att köpa i butik nu.

Instruktioner för att välja rätt bilddimension
Har du en widescreenskärm välj någon av de bilder som är benämnd med ”wide”. Har du inte en widescreenskärm välj någon av de bilder som inte är benämnd ”wide” eller ”hdtv”. För HDTV (1080p) väljer du så klart den bild som benämns ”hdtv”.

Klicka här för avancerade instruktioner


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer