Att äga en privat ö gör att man verkligen blir del av en exklusiv skara människor. Att äga en ovanlig supersportbil är ungefär lika mycket värt - det tycker i alla fall fastighetsmäklaren Emilio Cirelli, som vill byta sin privata ö mot en Porsche 918 Spyder.

Det kan inte vara lätt att vara rik, vare sig problemet ligger i att man inte får köpa en LaFerrari av Ferrari, eller att man har svårt att välja mellan att köpa en supersportbil eller en traktor. Emilio Cirelli äger en privat ö, men vill hellre ha en Porsche 918 Spyder.

Det här är faktiskt inte första gången Cirelli är i farten med att vilja byta bort sin ö. För några år sedan lade Cirelli upp en annons på Craigslist där han letade efter någon som skulle vara villig att byta en Ferrari Enzo mot ön.

Tydligen fick han aldrig byta bort sin ö, för nu är han i farten igen. Denna gång är det en Porsche 918 Spyder som hägrar för Cirelli, även om han säger att han skulle överväga att byta ön mot en Ferrari LaFerrari eller en McLaren P1 också.

Ön har en yta på ungefär 1,2 hektar och ligger 16 kilometer söder om Daytona Beach i Florida. Än så länge har Cirelli inte kommit i kontakt med någon spekulant.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer