Det är mycket möjligt att några av oss kommer att spendera vår sista tid ovan jord i en likbil, och visst vill man då att man får åka i en häftig bil? Inga problem längre, då den italienska firman Ellena Autotrasformazioni har skapat en likbil utav en Maserati Ghibli.

Vill man lämna denna jord med stil är det svårt att hitta ett bättre alternativ. Ser man bilen framifrån ser den ut precis som vilken annan Ghibli som helst, men får man ögonen på sidan ser man tydligt förändringarna. Istället för att taket sträcker sig mot marken vid C-stolpen fortsätter det röra sig uppåt och sträcker sig långt bak för att skapa generöst med utrymme.

På baksidan hittar vi samma baklampor som sitter på vanliga Ghibli, tillsammans med fyra avgaspipor och en stor vindruta. Bakhjulet har flyttats bak ungefär en meter för att hjälpa bära vikten av kistor som transporteras.

När det alltså är dags för oss att lämna denna jord är detta helt klart bland de mest attraktiva alternativen, tillsammans med denna rolls-royce.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer