Denne man kan troligen klassas som en av världens klantigaste inbrottstjuvar. Knockar sig själv med inbrottsverktyget.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Scenen i filmen utspelade sig i staden Drogheda norr om Dublin, Irland, för några veckor sedan. Bilen i fråga, en Mercedes E-klass Coupé, parkerad utanför The Pheasant Pub blev mål för en inbrottstjuv.

Till en början försöker tjuven krossa ena sidorutan med en sten, men efter två misslyckade försök verkar han dock ge upp. Efter en stund, då mannen enligt uppgift gjort inbrott i en annan bil, dyker han dock upp igen för att göra ett nytt försök. Denna gång beväpnad med en rejäl tegelsten.

Gärningsmannen måttar ett kast mot sidorutan i hopp om att ta sig in. I stället för att krossa rutan studsar tegelstenen och träffar mannen i ansiktet vilket knockar honom.
Strax därefter dyker ägaren till puben och bilen upp med sin fru. Till en början tror de att gärningsmannen, som ligger i en blodpöl, blivit påkörd och går för att hjälpa honom. Mannen påstår då att han blivit nedslagen av sin vän efter ett bråk.
Eftersom mannen är illa däran meddelar paret att de ska ringa efter en ambulans. Men när mannen inte vill det, och frun upptäcker skador på sin bil, blir de misstänksamma.
De tillkallar polis, som efter att ha tittat på filmen som fångats på pubens övervakningskamera, griper mannen. Vid gripandet återfanns även de stulna sakerna från den andra bilen.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer