Kombiversionen av Mini uppdateras och passar nu bättre in i modellpaletten. Kolla in jätte-galleriet på nya Mini Clubman!

För över ett år sedan blev uppdateringarna för Mini officiella. Först ut var cabrioleten (läs vår provkörning av Mini Cooper S Cabriolet här) och tredörrarsbilarna. Nu är det dags för kombiversionen Clubman att fräschas upp.

Några dramatiska ändringar är det inte tal om. Framtill ses en nydesignad grill, nya matrix-strålkastare och dimljus med LED-teknik. Även bakljusen har fått en ny design som påminner om de på övriga modeller som ju har vertikal form. Geometrin är hämtad från den brittiska flaggan, Union Jack.

Mini Clubman facelift 2020

Med uppdateringarna finns nya kulörer för karossen samt möjlighet till inslag av svart pianolack. Även nya alternativ gällande fälgar och interiör adderas. Sportfjädring kan kryssas för som sänker bilen med en centimeter och adaptiv fjädring finns som tillval.

Mini Clubman facelift 2020

Med nya (nåja) Clubman kommer även fler möjligheter att personifiera din bil, nya uppkopplingsfunktioner samt ett större utbud av accessoarer.

LÄS MER: Eldriven Mini kan nu förbeställas

Uppdaterade Clubman lanseras liksom tidigare i versionerna One, Cooper, Cooper S, One D, Cooper D, Cooper SD och finns med fyrhjulsdrift som tillval.

Häll nu upp en kopp te och granska galleriet nedan. Kanske en hel kanna då där finns hela 228 bilder.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis 2 första månaderna
(därefter 99 kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer