Teknikens Världs resor

Teknikens Värld är inte bara tidningar och webb. Teknikens Värld är också ett tillfälle för bil- och motorsportintresserade att träffas. Årligen anordnar Teknikens Värld resor runt om i världen och bandagar på hemmaplan som du är välkommen att hänga med på.

Teknikens Värld Motorevent

Teknikens Värld anordnar årligen flera oförglömliga resor för våra motorintresserade läsare. Åker vi inte till Goodwood Revival så åker vi till Bedford Autodrome och kör snabba bilar på bana. Vi anordnar också bandagar hemma i Sverige. Här nedan ser du vilka resor som är aktuella just nu.

Resa till Nürburgring 2018

Häng med oss och Richard Göransson till Nürburgring

Följ med Teknikens Värld och Richard Göransson till mytomspunna banan Nürburgring där drömmar uppfyllts, stjärnor kraschat och oändliga legender skapats. En helg som ingen motorentusiast får missa!

Läs mer om resan till Nürburgring.

Resa till Goodwood Revival 2018

Häng med oss till Goodwood Revival

I september åker vi för tredje året i rad till klassiska Goodwood Revival – en upplevelse utan dess like och ett minne för livet. Men du, platserna går åt rykande fort så boka din plats så snart du kan.

Läs mer om resan till Goodwood Revival.

Teknikens Världs trackday

Ta med din bil och kör på bana en hel dag!

Vår oerhört populära bandag, som vi kör vår och höst sedan många år tillbaka, kommer igen hösten 2018. Häng med du också! Men snabba dig att boka, bandagarna brukar bli fullbokade fort.

Läs mer om Teknikens Världs trackday på Mantorp Park.