Det börjar bli lite tjatig med alla artiklar om Lamborghinis nya hemliga modell. Men har man gett sig in i leken får man leken tåla. Det är därför vi nu ger er den femte artikeln med en ny bild, den tredje i ordningen.

Det började med en kryptisk detaljbild i början av förra veckan. Dagen efter kom information som berättade att det inte handlar om en Murciélago i vässad version innan modellens pensionering. I stället visar bilden en del av en ny frontmotoriserad fyrdörrarscoupé full med lyx för att attrahera en ny kundskara. Sedan kom ytterligare en bild efter några dagar. Alltså totalt två bilder som Lamborghini utelämnat information om, kanske för att en bild säger mer än tusen ord? Snarare är det nog för att uppnå maximal publicitet vilket de verkligen lyckats med.
I förrgår avslöjade vi för er läsare att den nya italienaren ska heta Urus, men det verkar inte alls vara sant trots information från pålitliga källor till en amerikansk etablerad bilsajt.
I kväll har Lamborghini släppt en tredje detaljbild på den nya modellen. I samband med detta bekräftar WorldCarFans, efter att ha fått se bilen i sin helhet, att det handlar om en fyrdörrascoupé som kommer att försöka stjäla uppmärksamhet från bland annat kommande Aston Martin Rapide. Samtidigt berättar de att bilen inte kommer att heta Urus, eftersom de har fått reda på det korrekta modellnamnet, dock utan att få berätta för övriga världen.
Vi får se vem och vad som är rätt när bilen visas officiellt om exakt en vecka i Paris.

All information om Lamborghinis nykomling som inte ska heta Urus finns via länkarna nedan.

Läs mer


  Digital prenumeration
  Allt du vill veta om alla bilar
  – gratis första månaden
  Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

  Flest och mest omfattande tester av nya bilar

  Alla nummer av e-tidningen

  Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

  Avsluta prenumeration online när du vill

  Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

  Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
  Visa kommentarer