Ford har varit allt annat än återhållsamma med smygtittar på nästa generations Mustang. Officiella spionbilder har släppts och en hemsida till bilens ära har lanserats. Men först nu får vi se de första detaljbilderna som faktiskt avslöjar en del om hur den nya kusen ser ut.

Nu får vi för första gången en skymt av 2010 års Ford Mustang i omaskerat skick. Bilderna är dunkla men vi får ändå en ganska god uppfattning om hur vissa detaljer på nya Mustangen kommer att se ut. Vi kan bland annat se att fronten får en lätt förändrad look med ett lite kraftigare underbett. Det ser även ut som att Ford går ifrån de runda strålkastarna till förmån för lampor med kantigare former. På profilbilden som visar cabrioletversionen ser vi dessutom en liten uppåtknyck som inte finns på nuvarande Mustang. GT-märket genomgår en lätt uppdatering i likhet med ratten som får nya knappar.

Det dröjer sannolikt inte länge till Mustangens officiella avtäckning. Den fysiska premiären är planerad till Los Angeles Auto Show i november, en digital lansering i form av bilder och faktauppgifter sker troligtvis ett par veckor innan dess. Fram till dess kan vi med all säkerhet vänta oss fler smygtittar såväl som avslöjande spionbilder.

Läs mer

  Provkörningar

   Extern länk


   Digital prenumeration
   Allt du vill veta om alla bilar
   – gratis första månaden
   Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

   Flest och mest omfattande tester av nya bilar

   Alla nummer av e-tidningen

   Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

   Avsluta prenumeration online när du vill

   Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

   Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
   Visa kommentarer