BMW 2002

17-åring kraschade pappas nyrenoverade BMW 2002

En av BMW:s riktiga klassiker är 02-serien och inget man ser så ofta på vägarna längre. Därför gör det extra ont i bilhjärtat när man får se en tipptopp-renoverad BMW 2002 användas oaktsamt.

Denna blå BMW 2002 av okänd årsmodell stod nyligen färdig som nyrenoverad. Arbetet utfört av en pappa med hjälp från sin 17-årige son. De lär ha varit enormt glada och stolta över projektet och framför allt slutresultatet. Bilen ser kanonfin ut. Eller ja, såg kanske är mer korrekt tempus att använda här.

Den 17-årige sonen var ute och körde med bilen på slingriga Mulholland Highway i Kalifornien när han på något sätt lyckades rulla den. Hur det gick till vet vi inte men gissningsvis var hög hastighet inblandad. Något annat vi kan gissa oss till är att pappan knappast var glad på sin son efter den lilla fadäsen...

Synd på en så fin klassiker!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!