360-gradersupplevelse i Ford Mustang runt Silverstone

Coolare film än så här lär du inte få se i dag. Du får sitta med i passagerarsätet på en Ford Mustang som kör runt Silverstone. Du kan, precis som i verkligheten, vända och vrida på huvudet hur du vill.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Ford fortsätter sin marknadsföring av nya Mustang och frågan är om inte filmen ovan är bästa knepet hittills för att få icke-frälsta att bli aningen mer frälsta. Eller också blir man frälst i tekniken bakom filmen.

Filmen är nämligen interaktiv, det vill säga du som betraktare/användare kan samverka med filmen under tiden den spelas. Sätt igång filmen som vanligt, sedan håller du nere musknappen och börja musen åt höger, vänster samt upp och ner. Samtidigt som filmen rullar på och bilen kör vidare på sitt Silverstone-varv kan du blicka över hela bilens interiör och banans omgivningar – 360 grader, näst intill sfäriskt.

Om du inte har en musknapp att hålla inne kan du klicka på den runda knappen med pilarna uppe i vänstra hörnet av filmen.

Riktigt häftigt! Snacka om totalupplevelse.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!