92-årig man krockar tio bilar på parkering

Ett ständigt hett diskussionsämne är vid vilken ålder det är lämpligt att sluta köra bil. Ämnet lär vara hetare än någonsin i USA efter helgens incident i Maywille, Wisconsin.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Inte sällan är det ett diskussionsämne även i kommentarsfälten här på teknikensvarld.se, även om det inte går att fastslå en viss ålder då det är olämpligt att köra bil.

I filmen ovan ser vi en 92-årig man sitta i sin minivan på en parkering utanför en livsmedelsaffär i Maywille i amerikanska delstaten Wisconsin.

Han backar ut ur sin parkeringsficka, står stilla en stund och sedan brakar det loss. Både med växelväljaren i Drive och i Reverse (nej, R:et betyder inte Retard).

Totalt tio bilar krockar den gamle mannen med. Winsonsin-polisen tror att det kan ligga sjukdom bakom incidenten. Inga människor, endast bilar, kom till skada.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!