100728-audi-a1-abt

Abt färgtrimmar Audi A1

Redan i standardutförande kan lilla Audi A1 beställas i otaliga olika färgkombinationer. Den som ändå inte är nöjd kan beställa något av Abts utrustningspaket som även innefattar prestandahöjningar.

 Audi har gjort en stor sak av att deras nya minibil A1ska kunna anpassas enligt alla möjliga önskemål med olika färger på karossen och takbågarna. Tyska VW-trimmarna Abt Sportsline har spunnit vidare på idén och presenterar nu sina första stylingpaket till A1. De färgstarka varianterna kallas Splash red, High Voltage black och Aloha white.

Men Abts arbete har inte stannat vid ytan. De har även gjort A1 lite kvickare. Genom ommappning av ECU-enheten stiger effekten i 1,2 TFSI från 86 till 115 hästkrafter. 1,4 TFSI blir 28 hästar starkare och kommer nu upp i totalt 150 hästkrafter under huven medan de två versionerna av dieselmotorn 1,6 TDI har kommit upp i 110 respektive 125 hästkrafter. För att matcha den extra kraften monterar Abt även ny sportfjädring, sportigare avgassystem och ett komplett kjolpaket.

Abts produkter till A1 kan beställas via utvalda Audi-handlare.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!