After work med smygläsning av nya Teknikens Värld!

Kom och smygläs senaste numret av Teknikens Värld och diskutera bilar med oss i morgon tisdag 24/2.

I morgon, tisdag 24/2, har vi äran att erbjuda smygläsning av senaste numret av Teknikens Värld på restaurang Öleriet, Kungstensgatan 55 i Stockholm.

Teknikens Värld nr 6/2015 innehåller bland annat första provkörningen av nya Volvo XC90, och en suv-special med provkörda nyheterna Kia Sorento, Honda CR-V och Subaru Forester. Dessutom har vi varit på plats i Prag och känt och klämt på nya storvuxna Skoda Superb, alla fakta finns i tidningen – och har du extra frågor kring den nyheten så finns representanter från Skoda Sverige på plats för att svara.

Vill du träffa några av oss som gör Teknikens Värld och bara snacka bilar i allmänhet eller vara först i Sverige med att läsa senaste numret så är du välkommen! Vi finns på plats mellan 17.30 och 20.00.

Öleriet serverar förutom det uppenbara även fantastiska hamburgare och schnitzel, så du behöver inte gå hungrig därifrån.

Skicka gärna ett mail till marcus.engstrom@teknikensvarld.se och berätta om du tänker komma, så vi har lite koll på anstormningsnivån. Välkomna!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!