Alla Bilar 2019 – förhandsboka ditt exemplar!

Alla Bilar 2019 är boken många går och väntar på. Redan i dag kan du förhandsbeställa ditt exemplar så får du årets utgåva bekvämt levererad i din brevlåda när den släpps den 30 oktober.

Nu har vi kommit till den tiden på året då alla går och väntar på nya upplagan av Alla Bilar 2019. Som vanligt är den fullproppad med information, priser, tekniska data, bilder och mycket annat som passar både den djupt bilintresserade och den som ”bara” är på jakt efter ny bil.

Märk väl att Alla Bilar 2019 är en jubileumsutgåva, boken firar nämligen 45 år. Du får 252 sidor sprängfyllda med allt om 500 bilmodeller som säljs i Sverige, plus en fejkbil som, om du hittar den, kan leda dig till en trave fina priser.

Alla Bilar 2019 släpps först den 30 oktober 2018 men redan nu kan du förhandsbeställa ditt exemplar bekvämt och enkelt via formuläret nedan.

Förhandsboka ditt exemplar

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!