Allt fler läser Teknikens Värld!

Enligt Orvestos senaste mätning ökar Teknikens Värld i popularitet. Varje nummer av tidningen läses av nästan en kvarts miljon människor.

Teknikens Värld är nu Sveriges största biltidning. Orvestos senaste mätning publicerades i dag, och visar att Teknikens Värld har ökat räckvidden med 16 procent, och varje nummer läses nu av 225 000 personer.

Daniel Frodin, chefredaktör.

– Det är en glädjande utveckling och ett direkt betyg på att kvalitetsjournalistik vinner i längden, säger chefredaktör Daniel Frodin.

– Vi satsar stenhårt för att behålla vår position som Sveriges viktigaste tidning med oberoende biljournalistik. Vi är mycket medvetna om förändringarna i mediebranschen och fortsätter att utveckla våra kanaler för att nå så många människor som möjligt. Då känns det mycket bra att ha en stabil grund att stå på, säger Daniel Frodin.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!