Årets jubelidiot – helt utan tålamod

I trafiken är tålamod A och O. Den här killen har absolut noll av den varan.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Att det finns bilister som inte finner sig i att vänta och som inte skyr några som helst medel för att komma fram, det vet vi. Men någonstans finns det väl en gräns till hur hänsynslös man kan vara, eller?

Tydligen inte efter att ha sett denna bilist som fångades på en övervakningskamera. En smal gata som tydligen inte är enkelriktad, en bil stannar till för någon typ av ärende. Dumt att blockera en hel gata, men ibland blir det så. En annan bil fastnar framför den stillastående bilen, föraren av denna bil är dock otålig som få.

Vad han gör får du helt enkelt se i filmen (håll koll på bilarna på gatan högst upp i bild). Det är knappt man tror att det är sant. Flertalet människor, många förbannade, kommer till platsen, men den tålamodslösa föraren bryr sig inte. Det slutar med att han helt sonika går därifrån, men det är vad han gör innan det som du bara måste se.

Angående rubriken; 2013 års jubelidiot om vi ska vara petiga... med tanke på filmen ålder.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!