Årets snyggaste bilannons – restaurerad BMW 2002 tii till salu

Det har gått trend i att skapa bilannonser med filmkamerans hjälp och här har vi en som andas kvalitet rakt igenom. En riktig BMW-klassiker i kanonskick ska säljas och det är svårt att inte bli sugen efter att ha sett annonsen.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Förra gången vi skrev om en restaurerad BMW 2002 var det bergsvägar involverade, precis som nu. Men den gången slutade det med att bilen låg på taket och en 17-åring bakom ratten som fick sina fiskar varma av pappan.

Bättre upp denna gång. Denna utsökta BMW 2002 tii från Portugal har restaurerats men klarar bergsvägarna med bravur, trots bakvagnssläpp (högst medvetna... och lagom snygga sådana). Den ger till och med en känga till japanerna, men på den tiden (1970-talet) såg bilvärlden lite annorlunda ut.

BMW 2002 tii var en snabb rackare på sin tid med 132 hästar och toppfart på 185 km/h. Modellen banade väg för 2002 Turbo, en bil som många suktar efter i dag.

Kika nu på filmen ovan, den är både välgjord och kul.

Nu är ju året inte många dagar gammalt, så att säga att detta är årets snyggaste bilannons är ingen överdrift... men filmen är faktiskt från 2014 men vi vågar nog säga att den även var förra årets snyggaste. För Blocket-annonsen som blev en världssnackis var kanske häftig och nydanande, men inte lika snygg som denna.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!