Bästa Top Gear-avsnittet någonsin? Som du aldrig sett!

Det finns personer med för mycket fritid, det ska vi andra vara glada för. Här kommer nio minuter sevärda och humoristiska Top Gear-scener som du inte tidigare sett eller kunnat föreställa dig.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Många har sett samtliga Top Gear-avsnitt med Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May, men ovanstående är garanterat ett avsnitt som är okänt för de flesta, kanske mest för att det inte är äkta.

Personen som har satt ihop de dryga nio minuterna har haft tålamod och väldigt mycket fritid. Med Top Gear-repliker som bas har skaparen fått fram ett helt inslag som utspelar sig i en spelmiljö men som föreställer en helt vanlig Top Gear-tävling mellan de tre programledarna i det fiktiva landet Panau i Sydostasien. Resultatet får anses vara väldigt lyckat, responsen på nätet är överväldigande.

Klippet ovan är vad man kallar ”machinima”, en filmgenre och produktionsteknik som avser filmscener skapade i datorspelsmiljö. Machinima är en sammandragning av de två engelska orden ”machine” och ”cinema”.

Till just detta machina-klipp använders ”Just Cause 2”, ett svenskutvecklat datorspel som 2010 kom till PlayStation, Xbox och Windows.

Fejk, javisst! Men snyggt gjort och ganska kul också.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!