100808-Toyota Prius Wald

Biffig Toyota Prius

Senaste generationen Toyota Prius är inte det första man tänker på när man tänker på styling. Det tar dock inte Wald International hänsyn till, de har förvandlat Prius till rena banracern... utseendemässigt.

99 procent av alla Toyota Prius du ser ute i trafiken ser mer eller mindre likadana ut. Kanske inte något som ägarna stör sig på med tanke på att det är det gröna samvetet som stimuleras mest. Men för dem av er som gått i tankarna att köra aningen mer miljömedvetet i form av nya Prius men ryggat tillbaka på grund av alldagliga miljöbilsformer kan nu vara nära en lösning i form av ett nytt bodykit.

Japanska trim- och stylingfirman Wald International har släppt en första bild på vad de ska erbjuda Prius-ägarna, nämligen ett stylingpaket som får bilen att flytta närmare backen och se betydligt snabbare ut än vad den verkligen är. Paketet kallar de för Executive Line och innefattar en maffig frontspoiler, sidokjolar, ny bakstötfångare med diffusor, bakvinge, fetare fälgar samt tillhörande sänkningssats. Att det för ett otränat öga handlar om en så kallad miljöbil är svårt att avgöra.

Wald International släpper med information och fler bilder inom kort.

Test och provkörningar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr