Saab 9-3 Aero Sedan 2014 interiör

15 nya Saab 9-3 beställdes första dagen

Klockan 14.00 på tisdagen öppnade Nevs upp försäljningen av Saab 9-3 Aero Sedan. Det blev ingen rusning till bilhallarna, däremot (nåja) till Saabcars.com eftersom det rörde sig om onlineförsäljning.

Efter en timme hade åtta beställningar på Saab 9-3 Aero Sedan årsmodell 2014 kommit in till Nevs via Saabcars.com. När tisdagen var över hade ytterligare sju ordrar tecknats. Det handlar alltså om totalt 15 bilar första dagen.

– Det är glädjande att vi direkt mötte ett intresse som också ledde fram till beställda bilar. Och vår första kund besökte mig faktiskt i Trollhättan i går eftermiddag. Vi är ödmjuka men också hoppfulla inför den fortsatta försäljningen. Många har hört av sig och vill boka tid för provkörning, vilket vi startar med i januari, säger Jonas Hernqvist, Nevs försäljningschef.

Saab 9-3 Aero Sedan modellår 2014 är maxutrustad för 279000 kronor, så när som på automatlåda som lägger till ytterligare 10000 kronor på prislappen. Motoralternativen är få, faktiskt endast ett alternativ finns – än så länge. Det är Saabs turbomaskin på 2,0 liter, 220 hästkrafter och 350 newtonmeter som erbjuds. Utbudet av karossfärg ger något större valmöjlighet än motorerna. Svart och silver finns att välja mellan.

 I priset ingår, förutom diverse garantier, även tre års fri service samt vinterdäck på aluminiumfälg.

Läs mer om Saab 9-3 Aero Sedan och nyheterna i bilen samt vad vi har att vänta oss under nästa år från Saab och Nevs genom att klicka här.

Är du kanske en av dem som beställt en ny Saab 9-3? Berätta mer för oss, om du vill, genom en kommentar nedan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!