Åk på bortamatch med Volkswagen

Volkswagen Sverige lanserar en app som gör livet enklare och billigare – för fotbollssupportrar!

Europamästerskapet i fotboll över och det är dags att koncentrera sig på Allsvenskan igen. Och flytta fokus från Hyundai och Kia, som var sponsorer till mästerskapet, till Volkswagen som syns på en rad svenska matchställ och arenor. I samband med att höstsäsongen drar igång lanserar Volkswagen Sverige en app som inbjuder till samåkning (för er som inte är bekant med fenomenet säger Nationalencyklopedin: åka flera personer i en bil särsk. av sparsamhetsskäl).

Avwayday

, en ordlek på engelskans ord för bortamatch ”away day”, är helt gratis och öppen för alla oavsett favoritlag eller bilmärke.– Vi vill hylla de som själva vanligtvis hyllar, supportrarna, och skapa större möjligheter för fans att åka tillsammans och ge sitt stöd på bortamatcher, säger Jeanette Asteborg, marknadschef på Volkswagen Sverige.I ett senare skede kommer även lagen i Superettan att ingå i utbudet.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!