Alfa Romeo 4C Spider

Alfa Romeo 4C får snygga strålkastare

Nu jublas det förmodligen hos en hel del. Coupéversionen av Alfa Romeo 4C sägs nämligen få ”normala” strålkastare, precis som nyligen visade 4C Spider.

På Genèvesalongen för tre år sedan visad Alfa Romeo upp konceptversion av 4C. Världen föll pladask för den lilla italienska sportbilen och hyllades för sina former. På samma bilsalong två år senare var det dags för produktionsversionen att visa upp sig. Linjerna, tekniken och mycket annat hyllades återigen, men en detalj fick folk att gå i taket. Strålkastarna hade gjorts om till att likna ingenting annat. Alfa Romeos tilltag var inte uppskattat hos alla och kallades bland annat för ”ögon som infekterats av herpesvirus”.

 På Genèvesalongen i år, som avslutades helgen, stod Alfa Romeo 4C Spider utställd – med ”normala” strålkastare. ”Så ska det se ut”, löd flera kommentarer både på teknikensvarld.se och många andra sajter runt om i världen.

En talesman för Alfa Romeo har berättat för Autocar att det italienska märket kommer att erbjuda Spider-versionens strålkastare som tillval till coupén.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!