Foto: scott tolentino

Alternativt transportsätt av båt

Det finns flera olika sätt att transportera en båt på land. Oftast beror valet av metod på hur stor båten är, något som denna båtägare inte riktigt har förstått sig på... eller?

Vad som vid första ögonkastet kanske ser ut som en helgalen transportlösning är inte riktigt vad det verkar som. Båten har, tro det eller ej, faktiskt inte avsiktligen hamnat på den här pickupens tak.

Enligt mannen som fotograferat händelsen så har en annan pickup kört rakt in i båtekipaget bakifrån, och då alltså rakt in i släpet som båten ursprungligen har legat på. Den påkörande pickupen, som nu i stället står på släpet, har därmed skickat den tämligen stora motorbåten rakt upp på dragbilens tak. En förklaring som verkar ganska rimlig efter att ha kikat på nedan bild.

Foto: scott tolentino

Förvånande nog så ser det ut som om båten faktiskt har hamnat ganska så perfekt placerad på bilens tak. Med några spännband runt båten och bilen så hade det väl bara varit att fortsätta, eller?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!