Dodge Viper Snakeskin Green ACR 2010

Ännu en special-Viper på väg

De specialmodeller av Dodge Viper som presenterades i förra veckan sålde slut på fem dagar. FCA hade underskattat efterfrågan och skapar därför en sjätte.

I förra veckan skrev vi om hur Dodge Viper skulle komma att läggas ner, och att FCA skulle hylla ikonen genom att producera fem specialmodeller i mellan 25 till 100 exemplar. 

FCA bestämde sig för att bygga 206 stycken bilar, vilket tydligen var en liten underskattning av efterfrågan. Alla 206 bilarna sålde slut på fem dagar. Därför skapar de nu en sjätte specialmodell av Viper.

 Fyra av de fem specialmodeller som presenterades i förra veckan

Modellen kommer att heta Dodge Viper Snakeskin Green ACR (inte att förvirra med Viper Snakeskin Edition GTC, som var en av de redan slutsålda specialmodellerna) och kommer enligt Dodge att byggas i upp till 31 exemplar. Därav kommer modellen troligtvis likna den Viper Snakeskin ACR som byggdes år 2010.

Fick du inte tag i någon av de tidigare modellerna så kommer denna sista att gå till försäljning i mitten av Juli. Men du kommer med största säkerhet behöva vara riktigt snabb för att få tag i en.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!