Ansiktslyft Lexus RX får Lexus nya linjer

Lexus RX har hunnit bli tre år gammal och det betyder att det är dags för en uppfräschning av designen så att den följer den nyligen introducerade GS-modellen.

Egentligen var det inte tänkt att Lexus skulle visa upp den nya ansiktslyfta versionen av sin suv RX riktigt än men tack vare internets möjligheter har vi bilderna redan nu. Bilderna är nämligen del av en broschyr för den kommande uppgraderade versionen. 

 Precis som på nya GS och konceptbilen LF-LC kommer nya RX få en grill som formats av ett X. Strålkastarna fram har ritats om och utrustats med LED-lampor. Bakljusen klarade sig inte heller till andra omgången men där är skillnaden inte lika tydlig. 

 Ett snabbt hopp in i bilen avslöjar en ny ratt och nya inredningsdetaljer.

 Den hetaste nyheten till RX är paketet F-sport som kommer att lanseras i samma veva som ansiktslyftet. Paketet innehåller ett kjolpaket, tonade lyktor, sportigare ratt och stolar samt större fälgar och kommer bara erbjudas till RX 350 och RX 450h. Troligtvis kommer F-sport innebära ett uppdaterat och styvare chassi.

I bildspelen nedan ser du nya Lexus RX i det övre galleriet och den nuvarande versionen i det nedre.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!