Foto: kaboompics

Använde parkeringsservice - bilen försvann

Parkeringsservice är någonting som är hyfsat vanligt i USA, men bra mycket mer ovanligt här i Sverige. Kanske är vi inte så villiga att lämna över vår bil till en annan person, i rädsla för att något sådant här skulle kunna hända. En man i USA blev av med sin Porsche Panamera efter att en parkeringsservice lämnat ut den till fel person.

Carlo DiMarco lämnade över sin Porsche Panamera till parkeringsservicen utanför ett hotell i Houston bara för att följande morgon upptäcka att den var borta när han försökte hämta den. Man hade lämnat ut bilen till en främling som påstått att han glömt hotellets nyckelkort i rummet. Vanligtvis behöver man nyckelkortet för att kunna hämta ut bilen.

Nu har det gått lite över ett år sedan det hände, och DiMarco har fortfarande inte sett röken av varken bilen eller ersättning. Han har ansökt om skadestånd från både hotellet och företaget som hade hand om parkeringsservicen, men han har inte fått något från någon av dem. Hotellet skyller på parkeringsservicen, medan parkeringsservicen skyller på att deras försäkring inte täcker stöld. 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!