Aston Martin CC100 Speedster – så här låter den

De exklusiva super- och lyxbilarna trängdes på helgens Concorso d’Eleganza Villa d’Este i Italien men mest uppmärksamhet fick Aston Martin CC100 Speedster som lockade med former och ljud. Så här vackert sjunger den.

Med konceptbilen CC100 Speedster vill Aston Martin uppmärksamma sitt 100-årsjubileum och när bilen avtäcktes på Concorso d’Eleganza Villa d’Este som gick av stapeln i Italien i helgen var det just uppmärksamhet de fick. Många besökare plockade upp sina kameror och fångade bilen på bild men några lyckades även spela in filmer och få med motorljudet.

 I videoklippet nedan får vi se och höra när CC100 Speedster torrgasas och bjuder på mörkt bludder blandat med knastriga knallar. För att uppfriska minnet kan vi berätta att motorn som är kopplad till avgasutblåsen är Aston Martins senaste V12:a som ger 573 hästkrafter och 620 newtonmeter i Vanquish-modellen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!