Foto: www.dominicfraser.com

Aston Martin DB11 avslöjad – ersättaren till DB9

Officiella bilder på DB9-ersättaren har läckt ut, här är nya Aston Martin DB11 med en helt ny V12:a.

Efter månader av spionbilder, teasers och rykten läcker det till slut ut officiella bilder på efterträdaren till långköraren DB9. DB11 må ha en hel del nya linjer, men bibehåller ändå de klassiska kännemärkena för DB-modellerna.

Många detaljer som bland annat C-stolpen påminner mycket om den eldrivna konceptbilen DBX som visades under förra årets Genève-salong, och nya DB11 har ett vassare uttryck än sin föregångare. En del detaljer känns även igen från Bond-bilen DB10, så som fälgarna som är till synes exakt likadana.

Än så länge finns inte så många uppgifter om nya DB11, men den kommer att få en nyutvecklad 5,2-liters V12:a under huven. En motor som förväntas leverera omkring 600 hästkrafter. Inom några år kommer den troligen få sällskap av en 4,0-liters V8 hämtad från Mercedes-AMG.Officiella uppgifter om nya DB11 och fler bilder kommer att släppas inom de kommande dagarna.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!