100308-aston martin one77

Aston Martin One-77 – video med skönt ljud

En bil som kan stjäla uppmärksamhet utan att ta bilsalongen i Genève till sin hjälp är Aston Martin One-77. I stället för att visa upp den i en monter har britterna valt att släppa en videosnutt som en aptitretare inför lanseringen i sommar.

I december förra året meddelade Aston Martin att nya One-77 blir deras överlägset snabbaste modell och att den klockats för 354,86 km/h under testkörningar på bana. I samband med detta skickade man också ut en del bilder. Nu får vi ta del av samma körning men i rörlig film, vilket du kan se här nedan. Videon är ganska stillsam, men man får några härliga smakprov på hur ljudbilden från en accelererande One-77 ter sig.

Aston Martin One-77 ska endast byggas i 77 exemplar. De första bilarna levereras till några lyckliga få i sommar. För att bli ägare till denna brittiska best med V12-motor på 7,3 liter och över 700 hästkrafter är man tvungen att spendera motsvarande 14 miljoner kronor.

Helt kostnadsfritt är det att ta del av bilen via videon här nedan. Glöm bara inte att skruva upp ljudet!

Ladda ner flash för att
   använda tvspelaren.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!